Web Hosting Forums

Results 1 to 8 of 8

This is a discussion on Missing server? in the Hosting Talk & Chit-chat forum
I've been unable to access my site all day, so when I went to check the status of it, I noticed it wasn't listed any ...

  1. #1
    Loyal Client
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Alaska
    Posts
    2

    Question Missing server?

    I've been unable to access my site all day, so when I went to check the status of it, I noticed it wasn't listed any longer.

    I filled out a trouble ticket which shows the following...

    User Type: Client Admin
    Server : optimus.nocdirect.com
    Site IP: unknown

    You'll notice optimus.nocdirect.com is not listed on the network status page, and the IP for my domain no longer resolves either.

    Was this a migration gone wrong or something?

  2. #2
    Loyal Client the_ancient's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    3,474
    are you sure your on optimus? if I remember right Optimus has been offline for months...........

    I think they replaced that server with a new one awhile back

    Look in the Clietn Section under Manage Accounts, that will give you the server name..... if it say optimus, someone screwed up
    -------------------------
    the_ancient
    MP Technology Group

  3. #3
    Loyal Client
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Alaska
    Posts
    2
    Yeah when I view my accounts it still shows optimus.nocdirect.com. I got a reply on my support ticket that said I should clear my browser cache, would that effect ping's and tracerts?

    Anyway, I've tried it from two machines and from the router, and from being directly connected to my cable modem and get no reply.

    I asked the guy if DNS is resolving my domain properly, so we'll see.

    Worst case is I can try it from work tomorrow which will point to my ISP being the problem.

    Thanks

  4. #4
    Loyal Client the_ancient's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    3,474
    Quote Originally Posted by AKJay View Post
    Yeah when I view my accounts it still shows optimus.nocdirect.com. I got a reply on my support ticket that said I should clear my browser cache, would that effect ping's and tracerts?

    Anyway, I've tried it from two machines and from the router, and from being directly connected to my cable modem and get no reply.

    I asked the guy if DNS is resolving my domain properly, so we'll see.

    Worst case is I can try it from work tomorrow which will point to my ISP being the problem.

    Thanks
    PM me your domain name,

    But yes the Browser Cache can have an effect
    -------------------------
    the_ancient
    MP Technology Group

  5. #5
    Yeah, I know a LOT! Vin DSL's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Arizona Uplands
    Posts
    10,661
    Quote Originally Posted by the_ancient View Post
    PM me your domain name...
    Um...

    It's in his profile, isn't it?

    If that's it, I'm seeing it just fine in AZ!

  6. #6
    the Windlord Gwaihir's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    2,570
    I see the site www.coldinalaska.com just fine too.

    According to reverse DNS it is also still hosted at the main (shared) IP of optimus.nocdirect.com ..
    Regards,

    Wim Heemskerk
    ---
    Visit MeCCG.net - Cardgaming in J.R.R. Tolkien's Middle-earth
    And Gwaihir.net - The Middle-earth CCG store

  7. #7
    Loyal Client the_ancient's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    3,474
    Quote Originally Posted by Gwaihir View Post
    I see the site www.coldinalaska.com just fine too.

    According to reverse DNS it is also still hosted at the main (shared) IP of optimus.nocdirect.com ..
    hmm, It does not show up in the list anymore and it has been red for weeks before that...
    -------------------------
    the_ancient
    MP Technology Group

  8. #8
    Loyal Client the_ancient's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    3,474
    Quote Originally Posted by Vin DSL View Post
    Um...

    It's in his profile, isn't it?

    If that's it, I'm seeing it just fine in AZ!
    I never look at profiles
    -------------------------
    the_ancient
    MP Technology Group

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •