Web Hosting Forums

Results 1 to 8 of 8

This is a discussion on "Mark forums read" error in the Hosting Talk & Chit-chat forum
A few months ago I started to receive the following error every time I try to mark forums read here: Your submission could not be ...

  1. #1
    Loyal Client Mr. Anderson's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Serbia
    Posts
    259

    Exclamation "Mark forums read" error

    A few months ago I started to receive the following error every time I try to mark forums read here:

    Your submission could not be processed because a security token was invalid.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
    Can you fix this? It is rather annoying.

    Thanks

  2. #2
    JPC Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    0
    I've e-mailed Masood about your case and he will look into it when he is available.

  3. #3
    CTO JPC-Masood's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Jaguar Servers
    Posts
    1,916
    Quote Originally Posted by Mr. Anderson View Post
    A few months ago I started to receive the following error every time I try to mark forums read here:
    Could you please provide steps to do this? Where do you click etc. so we can reproduce the error on our end and talk to the developers of the forum? If possible please send me screen shot that can help us identify / reproduce on my email: [email protected]
    [COLOR="DarkRed"]Masood N. [/COLOR] | [COLOR="Red"]Chief Technical Officer[/COLOR][SIZE="3"] JaguarPC.com[/SIZE]

  4. #4
    Loyal Client Mr. Anderson's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Serbia
    Posts
    259
    Thank you Sergey

    Edit: It happens when I click on the "Mark Forums Read" button on the bottom of the index page of the forum.

  5. #5
    Loyal Client Mr. Anderson's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Serbia
    Posts
    259
    http://i.imgur.com/ftNTP.png

    http://i.imgur.com/cXFG8.png

    Here are the screenshots, I hope you don't mind I've posted here instead on your e-mail.

  6. #6
    JPC Addict hzSabrina's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    125
    Screen shots here are fine. We are addressing the problem. Thanks for bringing it to our attention.
    [SIZE=3][COLOR=red]Sabrina/ Public Relations[/COLOR] [/SIZE]
    [COLOR=red]HzSabrina [/COLOR]

    Need a Manager?
    [EMAIL="[email protected]"](email)[/EMAIL] Greg, CEO

  7. #7
    CTO JPC-Masood's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Jaguar Servers
    Posts
    1,916
    Fix has been applied. Please try now.
    [COLOR="DarkRed"]Masood N. [/COLOR] | [COLOR="Red"]Chief Technical Officer[/COLOR][SIZE="3"] JaguarPC.com[/SIZE]

  8. #8
    Loyal Client Mr. Anderson's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Serbia
    Posts
    259
    Thank you Masood, it works now! Cheers

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •