It's working again...

It's been happenig mulitple times today. But now there's an extended period of down time.

I'm on the kiwi.

I can still go to other web sites, just not mine. I couldn't edit my pages, connect through ftp, or access the Aletia Control Panel.

I used the Trace Route program, this is what it puked out (edited a bit):

======================================== ===========
=== VisualRoute report on 07-Feb-02 10:04:33 PM ===
======================================== ===========

Report for xxx.com [xx.xxx.xxx.xxx]

Analysis: 'chapfreelancer.com' was found in 16 hops (TTL=244). There appears to be a firewall at hop 0 or 1 that is blocking incoming ICMP TTL
expired in transit messages for hops 1-15. Please contact your network administrator for help.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| Hop | %Loss | IP Address | Node Name | Location | Tzone | ms | Graph | Network |
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| 0 | | xxx.xxx.x.xxx | NAME | ... | | | | (private use) |
| 1 | 100 | | | | | | | |
| 2 | 100 | | | | | | | |
| 3 | 100 | | | | | | | |
| 4 | 100 | | | | | | | |
| 5 | 100 | | | | | | | |
| 6 | 100 | | | | | | | |
| 7 | 100 | | | | | | | |
| 8 | 100 | | | | | | | |
| 9 | 100 | | | | | | | |
| 10 | 100 | | | | | | | |
| 11 | 100 | | | | | | | |
| 12 | 100 | | | | | | | |
| 13 | 100 | | | | | | | |
| 14 | 100 | | | | | | | |
| 15 | 100 | | | | | | | |
| 16 | | xx.xxx.xxx.xxx | xxxx.com | ?Milwaukie, OR 97222 | | 53 | -x------ | VenturesOnline.com, LLC |
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Roundtrip time to chapfreelancer.com, average = 53ms, min = 41ms, max = 124ms -- 07-Feb-02 10:04:33 PM