Web Hosting Forums

Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on Moveable Type Help in the Hosting Talk & Chit-chat forum
Hi folks: I installed MT 2 ok but when I ran mt.cgi I got the error: Got an error: Can't locate HTML/Template.pm in @INC (@INC ...

  1. #1
    Loyal Client
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    9

    Moveable Type Help

    Hi folks:

    I installed MT 2 ok but when I ran mt.cgi I got the error:

    Got an error: Can't locate HTML/Template.pm in @INC (@INC contains: ./extlib ./lib /usr/lib/perl5/5.6.1/i386-linux /usr/lib/perl5/5.6.1 /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.1/i386-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.1 /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.0/i386-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.0 /usr/lib/perl5/site_perl) at lib/MT/App.pm line 242.

    Anyone know what's is wrong?

    Thanks.

    DC
    verticalplunge.com

  2. #2
    Royal pain in the @$$ timechange's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,559
    What's the offending line 242 ?
    Hot domain auctions on ebay: http://timechange.com/ebay/

  3. #3
    Loyal Client
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    110
    Was this a new install or an upgrade? I would post over at Movable Type. I had a problem when I installed on a different machine. Some of the modules had to be installed.

    I found my answers at the MT forum. Then I put in a ticket to get the modules installed.

    Sara
    gregsbaby84

  4. #4
    Loyal Client
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    9
    Hi folks.

    Sorry. It was my first time installing a bboard. I thought the modules were optional. Once I installed them, everything was fine.

    Thanks for the feedback.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •